raad van bestuur

 

Jan Boone - Voorzitter, Onafhankelijk Bestuurder

°1971 (België). Licentiaat in Toegepaste Economische Wetenschappen (KUL, Leuven) en License Spéciale en Révisorat (UMH, MOns). Hij startte zijn loopbaan in de audit-afdeling van Pricewaterhouse Coopers. Hij was tussen 2000 en 2005 actief bij Omega Pharma als directielid. Sinds 2005 is hij actief bij Lotus Bakeries waar hij op heden managing director is. Sinds 2005 is hij tevens uitvoerend bestuurder van Lotus Bakeries. Daarnaast oefent hij het mandaat van onafhankelijk bestuurder uit bij Durabrik.

Benoit Graulich - Niet-Uitvoerend Bestuurder

°1965 (België). Diploma Rechten, Bedrijfsbeheer en Financiën (KUL, Leuven) en Fiscale Wetenschappen. Hij is partner van Bencis Capital Partners, en onafhankelijke bestuurder bij Lotus Bakeries NV (België), Van de Velde NV (België) en Wereldhave NV (België). Hij vervulde voordien verschillende functies bij Ernst & Young (België), Artesia Bank (België) en PriceWaterhouseCoopers (België).

Frank Vlayen - Niet-Uitvoerend Bestuurder

°1965 (België). MBA Vlerick Leuven Gent Management School en Handelsingenieur (KULeuven). Managing Principal van Waterland Private Equity NV, verantwoordelijk voor alle activiteiten van Waterland in België. Voorafgaand aan Waterland was hij werkzaam als engagement partner bij Accenture UK. Voordien was hij Director Business Development voor Citigroup Consumer Banking Europe en Vice-President van de internationale energiedivisie van Tractebel waar hij senior functies waarnam op verschillende gebieden. Hij ving zijn carrière aan bij Fortis Bank (toen Generale Bank) op het gebied van corporate finance en trade finance.

Cedric Van Cauwenberghe - Niet-Uitvoerend Bestuurder

°1975 (België). Handelsingenieur (ULBruxelles,  (Ecole de Commerce Solvay). Associate Principal voor Waterland Private Equity NV in België. Voordien was Cedric Investment Director bij Rendex Partner, enn risicokapitaalfonds. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor business development bij ChemResult NV, een bedrijfssoftware-onderneming, en medeoprichter en financieel directeur van FastBidder NV, een technologie start-up. Hij begon zijn loopbaan als management consultant bij Roland Berger Consultants voor de kantoren in Brussels Frankfurt en Barcelona.

Marc Coucke - Uitvoerend Bestuurder

°1965 (België). Apotheker (UGent) en post-universitair Bedrijfsbeheer (Vlerick Management School). Oprichter en stuwende kracht van Omega Pharma. Tot 30 september 2006 was hij Voorzitter en CEO van Omega Pharma. Van 1 oktober 2006 tot 11 maart 2008 was hij Voorzitter. Vanaf 11 maart 2008 is hij opnieuw CEO van de Groep. Hij is nog steeds de bezieler van de Vennootschap, en bepaalt in sterke mate de strategie. Hij is tevens bestuurder bij Arseus NV.

 

Alle mandaten lopen tot 15 april 2017

site created by makingChoices.be • site powered by easy.CMS